Qui som?

Silvia Guillamón

Silvia Guillamón

Directora

Link a CV

Silvia Guillamón Garcia. Directora del centre L’Arbre

Psicòloga col nº 20481.

Sóc la Sílvia, vaig cursar estudis de Psicòloga d’intervenció social, i compto amb el màster de Psicologia Clínica com també el de Psicologia de la parella i clínica de la sexualitat.

Al llarg d’aquests anys m’he format en EMDR i en intervenció en sistema d’Emergències Mèdiques SEM.

La meva escola -més enllà de la universitat- prové de la meva estada a l’Associació Illa Blanca, on la Núria Casanovas i la Txell Giralt em van transmetre molt del seu saber sobre l’acompanyament de nens, adolescents i famílies que es trobaven en processos de pèrdua (separacions, malalties, mort de persones estimades, adopcions, canvis migratoris…).

Paral·lelament, també he treballat en consulta privada amb infants, adolescents, adults i teràpia de parella.

Disposo de més de 14 anys d’experiència en la disciplina psico-corporal del ioga i l’aplicació d’aquesta tècnica corporal en la intervenció infantil. Col·laboro i oriento en projectes en l’àmbit de la intervenció social.

La meva condició de terapeuta m’ha permès i em permet acompanyar moltes persones per trobar el benestar en els moments que requereixen una bastida per tal de superar situacions difícils, tot escoltant l’ésser humà com un tot que es complementa.

El meu objectiu és acompanyar l’infant i l’adult a trobar la font en si mateix, aquella que el permeti vibrar i gaudir amb la vida.

És aquest motiu, la raó de ser de L’Arbre a Cerdanyola.

 

Col·laboradors

Elisenda Dalmau

Elisenda Dalmau

Col·laboradora

Feia dies que buscava un lloc on acostar el mindfulness a Cerdanyola, i estava a punt de tirar la tovallola.  Fortuitament, com tantes coses interessants a la vida, vaig topar amb l’Arbre i la Sílvia. Vaig picar amb timidesa però quan la Sílvia va obrir la porta i em va fer passar,  vaig saber que era  al lloc correcte, a l’Arbre que la Silvia rega amb la seva amabilitat,i cura, un Arbre que ofereix frescor, aixopluc i espai a projectes com Mindfulnens.

Vols conèixer millor la Elisenda?

Marta Vila Lorenzo

Marta Vila Lorenzo

Col·laboradora

Estic molt satisfeta de poder col·laborar amb la Sílvia, és una excel·lent professional i una millor persona. Valoro molt la seva proximitat, humilitat i disposició, transmet confiança i tranquil·litat a la gent del seu voltant, però sobretot, sempre disposa d’un somriure per oferir als que més ho necessiten.

Vols conèixer millor la Marta?

l'Art de Volar : Núria

l'Art de Volar : Núria

Col·laboradora

La primera vegada que vaig veure a la Sílvia, vaig sentir la fermesa de la seva presencia. Una mirada noble,  uns moviments harmònics en l’expressió i una escolta activa que transmet la superació i treball personal  amb  devolucions  plenes  de  coherència.  La  Sílvia  és  una  d’aquelles  persones  que  et  fa  veure  allò  que  sempre has tingut davant i mai t’has aturat a observar. Un mirall on saps que trobaràs el millor reflexe de tu  mateix.

Vols conèixer millor la Nuria?

Maria Rosa

Maria Rosa

Col·laboradora

Silvia és una gran professional al igual que una gran persona. La seva simpatía, dolçor i energía, juntament amb el seu somriure permanent fan que treballar amb ella sigui un goig. La seva capacitat per escoltar i empatitzar, I amb una mirada saber per on ha de guiarte la fan la gran professional que és. He aprés Moltissim d’ella i espero continuar absorbint i compartint molt més de la seva sabiduría.

Vols conèixer millor la Maria Rosa?

Darreres Entrades

Comentaris