Com treballem

Sempre positius!! Des de L’Arbre animem a confiar i valorar els vostres fills des de la mirada positiva. No oblideu mai que tot allò que un dia veu llegir de positiu en els vostres fills no desapareix, aquestes qualitats SÓN d’ells.

La línia terapèutica de L’Arbre és pensada per arribar als nens, adolescents  i també als pares.

La nostra metodologia neix de la integració de diferents disciplines (cognitiva-conductual, sistèmica, Gestalt, humanista…), sempre considerant la persona com una globalitat.

Oferim teràpies que integren diferents pràctiques terapèutiques, musicoteràpia, interpretació de dibuixos, teràpia corporal, dramatització, i totes elles s’integren en les sessions mitjançant el joc com a vehicle terapèutic.

La teràpia en grup ens ha demostrat que ajuda a desenvolupar les relacions i els aprenentatges entre els iguals, aquests moments d’intercanvi afavoreixen el creixement emocional.

L’experiència activa i vivencial compartida amb els altres companys els ajuda a ser conscients del seu procés. És per això que ens agrada propiciar aquest tipus de teràpia.

I els pares?

Els pares sou la font de seguretat i els vincles segurs més important pels vostres fills, sou el seu primer model de referència i podeu ser mestres ajudant-los a créixer. És per això que fomentem la vostra participació en el procés terapèutic. Des del centre us oferim tallers i sessions d’assessorament a tal efecte.

 

Tallers i sessions d’assessorament

Taller pares i mares

Tallers pràctics, en els quals per part d’una professional especialitzada es tractaran diverses temàtiques vinculades a la psicologia i a l’educació dels infants i adolescents.

  • Durada d’una hora i quart.
  • El preu és de 10 euros per persona per taller.

Per a informació sobre les dates dels pròxims tallers i per a inscripcions:

Sessions individuals:

  • Adults: 60 € (1 hora).
  • Nens i adolescents: 60 € (1 hora).

Sessions en grup:

  • Subscripció mensual: 95 euros al mes (1 sessió d’una hora cada setmana).

Darreres Entrades

Comentaris